Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Волонтери мимоволі

Волонтери мимоволі

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Культура
Волонтери мимоволіПісля благодійного концерту «Підтримай військо України!», який зібрав 60 тис. грн для воїнів АТО, до співака й композитора Анатолія Сердюка стали звертатися знайомі й незнайомі люді з бажанням допомогти нашим солдатам. Так мимоволі артист став виконувати функції волонтера.

Спільними зусиллями із співорганізатором цього концерту членом обласної ради ветеранів прикордонних військ Сергієм Вітвицьким зібрано гуманітарний вантаж, який напередодні новорічних свят відправився на передову у зону АТО.

Як розповів Анатолій Сердюк, серед подарунків – шоколад, мінеральна вода, макарони, сигарети, одноразовий посуд, миючі засоби, туалетний папір. Запоріжці Ігор Бойко та Ігор Кравченко передали теплі речі: бушлат, светри, берці, ковдри і матрац. Валентина Пономарьова власноруч пошила білизну для воїнів. Видавництво «Інтер-М» передало календарики на 2015 рік та іконки з молитвою про мир в Україні, а редактор журналу «Універсум» Олег Романчук зі Львова – підбірку журналів за 2014 рік, в яких подаються цікаві політичні, історичні і культурологічні статті про Україну.
Фабрика «Айс-Запоріжжя» подарувала вісім ящиків морозива, які були упаковані в спеціальні охолоджувальні контейнери для довгого зберігання.

Цікаво, що один контейнер морозива дістався дітям з інтернату № 6, що на Зеленому Яру, бо ці діти неодноразово малювали малюнки й писали листи нашим воїнам, задіяним в АТО. Крім того, Сердюк подарував диски з піснями про Запорізький край, а Вітвицький – диски з піснями про українських прикордонників.

Подарунки від запоріжців отримали прикордонники, десантники і артилеристи, які дислокуються під Донецьком.