Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Скрябін. Історія успіху

Скрябін. Історія успіху

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Культура
Скрябін. Історія успіху Присвячується Андрію Кузьменко Скрябіну, людині, яка стала легендою сучасної української музики ще при житті.
 

Так саме легенді, Андрія на разі вже нема серед живих…Скільки ж він зробив, скільки написав, заспівав…кількість хітів які Скрябін періодично видавав "на гора” просто несчисленна.

 

Український Цой, Український Депеш, його почали порівнювати з цими легендами ще давно.

 

Андрій був нестандартною, нетиповою, унікальною особистістю, його композиції настольки багатогранні, що навряд чи хто-небудь зможе з ним зрівнятися, так, є Океан Эльзи, але Святослав Вакарчук у порівнянні зтворчістю Кузьми просто ніхто…

 

Співак, композитор і виконавець, улюбленець українського народу. Популярність прийшла до Скрябина у далекому 1996-му році, його " Той прикрий світ ” просто вибухнув у медійному просторі України. Далі Андрій зі своїм Скрябіним почав набирати оберти і став дейсно знаменитістю, період з 1997 по 2000роки називають золотою ерою групи, саме в 97-ому Андрій перевидає свій електронний альбом "Мова риб”, Дэвид Гэхэн мабуть ледь не вмер от заздрісті коли почув його.

 

Далі нові альбоми пішли один за одним:

· 1997— Казки

· 1998— Танець пінгвіна

· 1999— Хробак

· 2000— Модна країна

· 2001— Стриптиз

· 2002— Озимі люди

· 2003— Натура

· 2005— Танго

· 2006— Гламур

· 2007— Про любов?

· 2009— Моя еволюція

· 2012— Радіо Любов

· 2013— Добряк

· 2014 — 25

 

Кузьма писав і співав про все, про кохання, Батьківщину, політику, життя… він завжди був самим собою, чесною, відкритою, світлою людиною. Андрій був справжнімпатріотом своєї країни, він просто ставкуміром нації, я впевнений, що нема і не було такої людинив Україні який би не знав Скрябіна.

 

Слухая пісні української легенди з Вами може трапитись що завгодно, можна розплакатись, від душі посміятися, подумати над проблемою, просто послухати исторію з життя, в кінці кінців просто розслабитись. Його вірші часом заставляюсь здригнутися й передивитися все своє життя - . Нецензурна лексика? Так, це теж є впіснях Андрія, він як справжній геній не міг не написати простою українською мовою.

 

Цікавий момент гибелі Кузьми, задумайтесь, згадайте хто загинув у такий самий спосіб, так так, В’ячеслав Черновіл. Співпадіння?Особисто я в такі співпадіння не вірю!Знову ДПТ, знову висока швидкість, знову розвернення вантажівки… Андрій став небезпечним для керівництва країни…за три дні до своєї смерті українська легенда виступила с різкою критикою діяльності діючогопрезидента України…

 

 

 

 

По теме: