Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Оренда житла у Львові без посередників та комісій

Оренда житла у Львові без посередників та комісій

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Суспільство
Оренда житла у Львові без посередників та комісій Портал lvov.vlasne.ua пропонує туристам можливість орендувати житло у Львові без участі посередників і без додаткових націнок чи коміссій.
 

Завдяки накопиченому досвіду та професіоналізму працівників команда сервису цього сайту здійснює пошук тимчасового житла для туристів та гостей міста, а також підбір підходящих приміщень для проведення свят, зйомок та фотосессій. Заявки на оренду житла приймаються цілодобово і без вихідних, квартира подобово Львів – це так просто.

 

lvov.vlasne.ua — це дуже зручнийсервіс пошуку подобової оренди житла для туристів та власників нерухомості без посередників. Зареєструвавшись на сайті, клієнт може швидко отримати інформацію про вільні квартири та будинки на заздалегідь зазначений період часу, скориставшись послугою

 

«Календар», відразуможна знайти і забронювати квартиру самостійно через живий чат або ж звернувшись за допомогою до операторів з call-center-у. Ресурс надає стовідсоткову гарантію бронювання в найкоротші терміни в цілодобовому режимі. И саме головне — гарановане бронювання в найкоротші строки та цілодобову підтримку.

 

Скориставшись сервісом переваги над іншими агентствами бронювання житла очевидні:

 

  • великий вибір перевірених квартир.
  • Надання виключно актуальної інформації про об’єкт з реальними фотографіями, в тому числі дані про інфраструктуру та геолокації.
  • Наявність зручної системи пошуку та фільтрації, яка дозволяє швидко підібрати оптимальний варіант для бронювання.

 

Зареєстровані користувачісервису за допомогою «Особистого кабінету клієнта» отримують унікальну можливість формувати свою власну історію подорожей та зберігати квартири які сподобалися в своїх white-сторінках. Завдяки продуманому алгоритмові роботи можна відслідковувати обрані квартири в реальному часі, змінювати параметри пошуку, проводитионлайн-сплату або відмовлятися від обранної квартири швидко і зручно.

 

Ті користувачі, які зареєструвалися отримують можливість передивлятися відгуки про работу сервісу в умовах проживання в нерухомості що орендується, а також залишати за бажанням свої оцінки та формувати власну історію бронювань таквартир, які сподобались.

 

Пришвидчити пошук та актуалізацію інформації дозволяє нова послуга сервісу – lvov.vlasne.ua можливість здійснювати запит на бронювання одночасно декількох квартир, які працюють офлайн.

 

Партнери-орендодавці через «Особистий кабінет клієнта» можутьсамостійно редагувати и поновлювати даніпро свій об’єкт оренди, формувати актуальні ціни, передивлятися статистику і аналітику: відгуки, оцінки, рейтинги.

 

Джерело lvov.vlasne.ua

 

 

По теме: