Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Де знайти ідеальне місце для проведення конференцій

Де знайти ідеальне місце для проведення конференцій

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Культура
Де знайти ідеальне місце для проведення конференцій Готель Edem Resort & SPA  розташований за межами Львова, в мальовничому місці, на берегу чудового озера. Чисте повітря, чарівні фарби осені, тиша і спокій природи наповнять вас внутрішньою гармонією, відновлять ваші сили, пригадають мрії і надихнуть ідеями. Це ідеальне місце для проведення конференцій.
 

Готель Edem Resort пропонує два конференц-зали. Перший розрахований на сто п`ятдесят осіб. Це  світле, просторе приміщення, з трьома вікнами. Інтер`єр витриманий у світлих приємних тонах, зручні стільці з високими спинками встановлені рядами, підлога вистелена яскравими килимами для затишку і приємного звуку.

Ще один конференц-зал  для шістдесят чоловік. Дуже гарна кімната, учасники можуть зручно розташуватися за столами. Кольорова гамма - темно-червоний, золотистий і кремовий колір. Несподіваний  акцент - крісла синього кольору з позолотою.  Підлога застелена вишуканими килимами.

 

 

Три затишних кімнати, розраховані на двадцять чоловік забезпечать приватність і повну конфеденційність, а також можливість одночасно проводити низку переговорів в рамках одного заходу. Ще в вашому розпорядженні просторий холл для вільного спілкування.

 

Всі  приміщення оснащені необхідним для успішного проведення заходу обладнанням, встановлений швидкісний інтернет, забезпечена можливість демонстрації і друку необхідного матеріалу, можливі послуги секретаря, перекладача, супроводжуючого персоналу. У бізнес-центрі нашого готелю можна орендувати устаткування, якого не вистачає.

 

Персонал Edem Resort  надає високий рівень обслуговування ділових заходів. Персональна кава і загальні кофі-брейки, обіди і корпоративні вечері, організація вільного часу, розташування на ніч учасників конференції  - все це відповідальна і дуже важлива частина проведення ділових зустрічей, яка створює емоціну атмосферу і впливає на прийняття рішень.

 

Переконайтесь, що в готелі Edem Resort створені ідеальні умови для проведення конференцій і бізнес-зустрічей, що сприяють розвитку вашої справи і вирішенню необхідних питань та налагодженню стосунків з бізнес-партнерами.

 

Залиште метушню великого міста позаду. Заспокойте думки, наповніться почуттями, згадайте ідеї, які ще не дочекалися свого часу, поспілкуйтесь з колегами, з якими давно не було нагоди. Час, проведений в готелі Edem Resort, залишиться незабутнім спогадом, до якого ви будете повертатися не раз у своєму житті.