Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Не виробництвом єдиним

Не виробництвом єдиним

Категорія: Позиція » Статті » Спорт
Не виробництвом єдинимВирує спортивне життя на Волочиському машинобудівному заводі (ВМЗ), який входить до структури українського авіагіганта АТ «МОТОР СІЧ». Тільки останнім часом на підприємстві за ініціативою молодіжної організації відбулася ціла низка змагань із різних видів спорту.

 

Наприклад, вперше було проведено Кубок заводу з більярду,в якому взяли участь 15 спортсменів. У числі призерів опинилися ті, в кого у напруженій боротьбі нерви виявилися міцнішими. В підсумку перше місце на цих змаганнях посів вантажник УМПТ Захарій Андрушків, другим став сторож СОК Сергій Чайковский, третім – старший майстер цеху 442 Дмитро Мазур.

 

Сім колективів ВМЗ виборювали звання найсильнішої волейбольної команди підприємства. У поєдинку за третє місце команда цеху 402 дістала перемогу над ВБД, а у матчі за золоті нагороди зійшлися переможці волейбольного турніру минулого року цех 401 та їх колеги з цеху 403. І цього разу фортуна була на боці діючих чемпіонів, які обіграли суперника з рахунком 2:0.

 

Також сім команд заводу взяли участь у змаганнях з риболовлі. Протягом чотирьох годин вони виявляли найкращих, які визначалися шляхом зважання улову. Першість виборов колектив цеху 401, на другому місці опинилася команда заводоуправління, третіми стали працівники цеху 428. Переможціта призери всіх змагань були нагороджені кубками, грамотами та цінними подарунками.