Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Лялька. Нова лінія Barbie

Лялька. Нова лінія Barbie

Категорія: Позиція » Статті » Культура
Лялька. Нова лінія Barbie 57-літня ікона всіх ляльок Barbie змінила свої неприродні форми. Через більш ніж півстоліття компанія Barbie® презентувала нову лінію ляльок.
 

Тепер кожна дівчинка зможе обрати ту Barbie, яка на неї схожа, і не комплексувати через нереальні форми стандартної ляльки.

 

Це найпопулярніша і найуспішніша лялька за всю історію існування іграшок. Ікона всіх ляльок всіх часів і народів, Barbie довгий час терпіла претензії через свої неприродні пропорції. Якщо б реальна жінка мала пропорції Барбі, то вона б не змогла випростатися і ходити, маленька ніжка не втримала б тіло, не змогла б піднімати речі, при рості 175 см мала б важити 49 кг, талія 45 см не лишила б місця для внутрішніх органів, а довга шия прогнулася під вагою голови.

 

Така «ідеальна» фігура довгий час змушували комплексувати дівчаток та хвилюватися дорослих, покупці вимагали ляльок, які б були схожими на реальних людей. Саме тому компанія зважилася на розширення асортименту.

 

«Ми вважаємо, що несемо відповідальність перед дівчатками та їхніми батьками у формуванні більш ширшого поняття краси», – повідомила Евелін Мазокко (Evelyn Mazzocco), старший віце-президент і глобальний генеральний менеджер бренду Barbie.

 

«Створивши різноманітніший вибір, Barbie пропонує дівчаткам обрати собі ту ляльку, яка буде відображати світогляд, який у них є сьогодні. Нова колекція-2016 Barbie Fashionistas пропонує чотири типи фігури, сім тонів шкіри, 22 кольори очей, 24 стилів волосся і ду-у-уже велику кількість одягу та аксесуарів», – повідомили виробники ляльки інтернет-магазину дитячих іграшок Mattel.

 

Звичайно, є дуже багато людей, які обурені такими змінами, проте, все робиться заради дітей та їхнього нормального сприйняття жіночої краси. Тепер дівчатка зможуть обрати схожу на себе ляльку, ніж ту, на яку їм ніколи не стати схожою (фізично неможливо). І це чудово!

 

Источник Позиция