Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Проект приватного будинку у європейському стилі

Проект приватного будинку у європейському стилі

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Суспільство
Проект приватного будинку у європейському стилі Це надзвичайно цікавий проект будинку - http://rum-lav.com/ , який відрізняється компактністю та зручністю одночасно. Ця стаття – опис проекту будинку, який сподобається багатьом.
 
Завдання таке: розмістити на невеличкій дільниці будиночок, збудований у європейському стилі. Розміщення будівлі біля паркану дало можливість одержати досить просторий внутрішній двір. Внутрішні приміщення сплановано так, щоб краєвиди з вікон спалень та великої кімнати були найкращими (вікна виходять до зеленого внутрішнього дворику).

Проект будинку передбачає досить велику закриту веранду, яка опалюється. В теплі пори року її використовують як літню вітальню та столову. Взимку веранда править за камінну залу. Крім головного призначення, ця будівля виконує захисну функцію: захищає дільницю від поривів вітру.

 

Простір будинку

Головний вхід влаштовано зі сторони бокового фасаду. З передпокою є вхід до кімнати для гостей. У глибинній частині будинку розташовано кухню, пральню та додаткову житлову кімнату.

 

 

Мансардне приміщення вміщає спальню для батьків та дві дитячі кімнати. Дорослі та діти мають різні ванні кімнати та гардеробні. Будинок зручний тим, що має чимало приміщень для збереження різноманітних речей. Жоден куточок, який можна пристосувати для цієї цілі, не пропав даром. Цікава ретро-деталь – так звані «чемоданні» кімнати у мансардному приміщенні.

 

Дизайн, у який вкладено душу

Зовнішня архітектура будинку та внутрішній дизайн гармонійно пов’язані між собою, складають єдине ціле. В оформленні приміщень використовуються переважно природні матеріали. Кольорова гама теж природна: основні кольори – це відтінки деревини та льону.

 

Виключення зроблено лише для вітальні. Диван з яскравою оббивкою з бархату, смугасте крісло роблять інтер’єр дуже затишним. Скляні французькі двері ведуть на кухню та до холу. Меблі у вітальні відповідають стилю «Прованс»: вони білі та мають дизайн «під старину».

 

Підлогу у житлових приміщеннях зроблено з природної деревини (дубова дошка), у санвузлах підлогу зроблено з мармуру. Для технічних приміщень використовують плитку з керамограніту. Всі підлоги — з підігрівом. Стіни пофарбовано світлою фарбою.

 

Чому такий дім сподобається українцю? Справа в тому , що мешканці країн Європи та українці мають схожі вимоги до свого житла. Українські родини полюбляють затишок, зручність, природні матеріали. До того ж, подібні будинки, як то кажуть, є «поза модою». Подібні проекти «під ключ» не є рідкістю, оскільки продумана кожна деталь: від фундаменту до меблів та текстилю.

 

 

По теме: