Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Чоловіча мода, рюкзаки повертаються!

Чоловіча мода, рюкзаки повертаються!

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Суспільство
Чоловіча мода, рюкзаки повертаються! З такою річчю як рюкзак, кожна людина вперше зтикається ще у шкільний період, тоді традиційним був ранець з двома ременями, але зараз рюкзаки активно використовуються не тільки для навчання або подорожей, великої популярності набули Офісні рюкзаки, таку валізу можна використовувати хоч кожен день, вони дуже місткі та зручні, саме завдяки цьому вони і стали хітами продажів у 2016 році.
 

Рюкзак вже давно не використовується тільки для піших прогулянок, все частіше людей з рюкзаками можна зустріти в офісах або навіть на показах мод. Звичайно, що при цьому такі валізи повинні значно відрізнятися одне від одного, про найбільш гарячі тенденції минаючого 2016 року ми з вами і поговоримо.

Важливо зазначити, що тренд носіння рюкзаків активно використовують і наймодніші fasgion-бренди, які завчасно змогли зорієнтуватися і налагодили виробництво найрізноманітніших практичних і таких зручних валіз, як рюкзаки.


Montblanc. Для досвідченої людини і просто для тих хто обожнює цей бренд, рюкзак від Montblanc стане найочікуванішим подарунком, такі валізи виробляють з натуральної шкіри, вони мають неопренову підкладку і надійний алюмінієвий каркас.


Gucci. Це, безумовно, один з найбільш гарячих брендів в світі моди, в Gucci вже презентували рюкзак розроблений за революційною технологією, його можна придбати в магазинах Gucci по всьому світу. Нові рюкзаки задовольнять модних і витончених мандрівників і стануть у нагоді простим городянам. Чорний техно-рюкзак Gucci поставляється з червоним і зеленим смугастими ремінцями та антикварними зробленими під золото металевими аксесуарами. Він має бокові кишені на блискавці і зверху з шнуровкою, цікаво, що в Gucci пропонують навіть куленепробивні рюкзаки.

Zara. Найпопулярнішими рюкзаками цього fashion-гіганта стали стали валізи з шипами на бічних відсіках, і нішею для13-дюймового ноутбука. Мало того, що це відмінний аксесуар, в який можна покласти масу речей, він добре підійде для використання студентами коледжем та університетів, або відвідування медіа-подій.

Neil Barrett. Такі рюкзаки для тих, хто любить виділятися із сірої маси, вони вироблені з з використанням монохроматичної палітри, виріб виглядає дуже витончено і допоможе підкреслити вашу індивідуальність.


Givenchy. Дуже схожий на дорожній аксесуар американських військових, користується великим попитом у спортсменів та велосипедистів, вироблений з натуральної шкіри, виділяється на фоні конкурентів завдяки брендовому надпису з білою зіркою.
 
Источник terraincognita.com.ua
 
 
По теме: