Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Почуйте нас!

Почуйте нас!

Категорія: Позиція » Статті » Регіон
Почуйте нас! Відкрите звернення трудового колективу АТ «МОТОР СІЧ» президенту України Володимиру Олександровичу Зеленському.
 

Шановний пане президенте! За дорученням трудового колективу і первинної організації Профспілки авіабудівників України в АТ «МОТОР СІЧ» міста Запоріжжя профспілковий комітет звертається до вас як гаранта Конституції з проханням не допустити прийняття законопроектів №2708 «Про працю» та №2681 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо окремих питань діяльності профспілок)».

 

Проекти законів містять низку положень, які порушують конституційний принцип, викладений у ст.22 Конституції України: «При прийнятті нових законів, або внесенні змін до чинних законів не допускається звуження змісту та обсягу існуючих прав і свобод», не враховують міжнародні норми та національне законодавство.

 

Пане президенте! Ми просимо вас спонукати законодавчу і виконавчу гілки влади до більш відкритої і зваженої роботи,перед прийняттям законів звертати увагу на запити і думку суспільства, трудових колективів, громадських організацій, які відстоюють і захищають інтереси людини праці, інших верств населення.

 

Ми просимо вас застерегти законодавчу і виконавчу гілки влади від прийняття невивірених рішень, від рішень, які збурюють суспільство, від рішень, в яких не вбачається турбота за добробут людини. Ми просимо вас ініціювати обговорення в трудових колективах законопроектів №2708 та №2681, їх доопрацювання і лише після цього виносити на голосування у Верховну Раду.

Трудовий колектив АТ «МОТОР СІЧ» сподівається на ваше розуміння й підтримку і спрямує всі свої зусилля, як і до цього часу, наявний технічний і промисловий потенціал на зміцнення економіки і обороноздатності держави, і запрошує вас знайти можливість відвідати запорізький авіабудівний комплекс та зустрітися з трудовими колективами.

 

З повагою,

голова первинної організації Профспілки авіабудівників України в АТ «МОТОР СІЧ» М.І. Труш

 

Источник Позиция