Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Заява трудового колективу АТ «Мотор Січ»

Заява трудового колективу АТ «Мотор Січ»

Категорія: Позиція » Статті » Регіон
Заява трудового колективу АТ «Мотор Січ» Змушені відреагувати на дискредитаційну кампанію, розгорнуту представниками окремих засобів масової інформації, так званими експертами та лжеакціонерами, які, спираючись на власні уявлення про підприємство, дозволяють собі давати оцінку інноваційній спроможності авіаційної галузі України в цілому та АТ «МОТОР СІЧ» зокрема.

Маємо зазначити, що будь-які висловлювання з приводу відсутності у підприємства легітимних органів управління, новітніх розробок, технологій та потужностей, заяви про втрату доступу до технологій, ринків збуту в усіх нішах авіаційної галузі та про відсутність роботи з підвищення якості та конкурентоспроможності продукції не відповідають дійсності і підривають авторитет підприємства серед вже існуючих партнерів та довіру потенційних замовників, з якими наразі взаємодіє АТ «МОТОР СІЧ» з метою укладення контрактів саме в сфері впровадження нових розробок та вдосконалення техніки.

 

Подібними заявами умисно нівелюється промисловий потенціал підприємства, знецінюються наявні на сьогодні та ті, що знаходяться на стадії розробок технології модернізації військової техніки, завдяки яким протягом останніх 5 років переозброєна українська армія та підвищена її боєздатність.

 

Як свідчить офіційна звітність, підприємство успішно здійснює свою господарську діяльність з урахуванням об’єктивних кон’юнктурних умов ринку та економічного середовища. Більше того, з урахуванням фінансових показників, підприємство є суттєвим та значущим елементом національної економіки.

 

АТ «МОТОР СІЧ» – наше спільне надбання. Історія підприємства – це трудова біографія багатьох поколінь моторобудівників, сотень тисяч робітників, інженерів, управлінців. Ми вміємо постояти за себе!

 

Источник Позиция