Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Депутати реальних справ

Депутати реальних справ

Категорія: Позиція » Статті » Політика
Депутати реальних справ Робота депутатської фракції «Нова політика» в Запорізькій міській та обласній радах відрізняється, перш за все, системністю - вона ведеться не від випадку до випадку або під чергові вибори, а регулярно, відповідно до затверджених напрямків діяльності та передвиборних обіцянок народних обранців.

Відмінними рисами цієї партії є висока відповідальність і чесна громадянська позиція її членів. Судіть самі: «Нова політика» - єдина політична сила в місцевих органах влади, депутати від якої звалили на свої плечі сусідні округи, що залишилися в силу виборного законодавства без свого представника в міській чи обласній раді. Ці люди живуть і працюють поруч з нами, їх не треба шукати, щоб звернутися з питанням, вони не з тих, хто приходить за місяць до виборів і обіцяє золоті гори. Це депутати реальних справ.
 
За п'ять років за сприяння депутатів від «Нової політики» в їх округах було відремонтовано 80% внутрішньоквартальних доріг, перераховано 58 млн грн на освіту, 16 млн грн - на охорону здоров'я, 22 млн грн - на ЖКГ.
 
Ідейним натхненником ПП «Нова політика» став президент акціонерного товариства «МОТОР СІЧ», Герой України В’ячеслав Богуслаєв.
 
- Я впевнений, що партія об'єднала найдостойніших, чесних і відданих Запорізькому краю людей. І твердо знаю, що забезпечити економічний розвиток України можна тільки через регіони. Необхідно передати на місця - обласним, міським, районним радам і ОТГ - право розпоряджатися своєю землею і ухвалювати рішення, що зачіпають долі наших земляків. Повинен бути чіткий контроль за раціональним використанням обласного, міських та районних бюджетів.
 
Сьогодні там, де працюють наші депутати, створені дитячі майданчики, реконструйовані дороги і освітлення, постійно надається допомога закладам освіти та охорони здоров'я, ветеранам і молоді. І цю роботу треба продовжувати. Так ми зможемо навести порядок на своїй землі, - підкреслює В’ячеслав Олександрович.
 
На думку керівника фракції «Нова політика» в Запорізькій міській раді Олексія Басова, нова політика - це, перш за все, господарський підхід, грамотне планування і тверда позиція у відстоюванні інтересів виборців. Діючи однією згуртованою командою, члени фракції «Нова політика» істотно впливають на прийняття рішень, і вони, перш за все, - на користь виборців, людей, перед якими депутатам не соромно тримати відповідь.