Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Президент України заснував 14 військових адміністрацій у Донецькій області

Президент України заснував 14 військових адміністрацій у Донецькій області

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика
Президент України заснував 14 військових адміністрацій у Донецькій області Президент України Володимир Зеленський заснував 14 військових адміністрацій у підконтрольних Києву пунктах Донецької області, підписавши відповідний указ. Про це повідомляється на сайті глави держави.

Згідно з документом, створено Бахмутську, Великоновосілківську, Званівську, Комарівську, Краматорську, Курахівську, Лиманську, Миколаївську, Святогірську, Сіверську, Соледарську, Часовоярську, Черкаську та Шаховську міські військові адміністрації.

Нові територіальні органи засновані українським президентом у Бахмутському, Краматорському, Волноваському та Покровських районах Донецької області. Указ набирає чинності з дати його опублікування 4 липня 2022 року.

Раніше Зеленський запропонував розпочати відновлення території України до завершення бойових дій. Глава держави звернув увагу, що для значної території країни є актуальними економічні, енергетичні та соціальні виклики, з якими потрібно розібратися до настання зими.