Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Джонсон захотів встигнути знову відвідати Київ перед відставкою

Джонсон захотів встигнути знову відвідати Київ перед відставкою

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика
Джонсон захотів встигнути знову відвідати Київ перед відставкою Прем'єр-міністра Великобританії Борис Джонсон, який подав у відставку з посади, хоче встигнути знову відвідати Київ, перш ніж залишить Даунінг-стріт. Про це пише The Telegraph із посиланням на джерело.

Співрозмовник видання стверджує, що Джонсон має намір відвідати українську столицю втретє, щоби зустрітися з президентом Володимиром Зеленським. За словами джерела газети, Джонсон «справді відчуває тягар відповідальності за те, що був найбільшим прихильником Зеленського». "Він не може просто піти і не переконатися, що світ його прикриє", - додав він.

До цього Джонсон відвідував Київ у квітні та червні.

Раніше джерела газети The Sunday Times повідомили, що Борис Джонсон намагатиметься повернутися на посаду прем'єр-міністра Великобританії в майбутньому. За їх словами, Джонсон переконаний, що прихід до влади будь-якого наступника може стати катастрофою для Консервативної партії, після якої він зможе знову привести політичне об'єднання до влади і обійняти посаду прем'єр-міністра.

7 липня Борис Джонсон оголосив про рішення залишити свою посаду. Він ухвалив таке рішення через політичну кризу та хвилю відставок членів британського уряду.