Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Голова РНБО припустив завдання ударів по об'єктах на території РФ

Голова РНБО припустив завдання ударів по об'єктах на території РФ

Категорія: Головне, Політика
Голова РНБО припустив завдання ударів по об'єктах на території РФСекретар РНБО Данилов заявив про можливість завдавати ударів по об'єктах на території Росії. 

У Києва вистачить політичної волі завдати ударів територією Росії. Про це заявив у середу, 27 липня, секретар Ради національної безпеки та оборони (РНБО) України Олексій Данилов.

Цього ж дня глава російської делегації на переговорах у Відні з питань військової безпеки та контролю за озброєннями Костянтин Гаврилов попередив Україну про серйозні наслідки у разі застосування американських реактивних систем залпового вогню (РСЗВ) або інших далекобійних знарядь НАТО на російській території.

Дипломат додав, що підштовхування Європи до загострення відносин із Москвою може призвести до розширення зони збройного конфлікту. 

Раніше, 2 липня, депутат Верховної ради України Єгор Черньов не виключив завдання ударів ракетами HIMARS, які Вашингтон постачає Києву, по цілям на території Росії. Він назвав військові об'єкти в РФ та літаки у російському повітряному просторі «легітимними цілями для України».