Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Зеленський провів засідання ставки верховного головнокомандувача

Зеленський провів засідання ставки верховного головнокомандувача

Категорія: Головне, Політика
Зеленський провів засідання ставки верховного головнокомандувача В четвер, 28 липня, Володимир Зеленський провів чергове засідання ставки верховного головнокомандувача, на заході були присутні кілька генералів ЗСУ. 
 
Президент та найвищи командуючі украиїнської армії провели нараду в процесі якої обговорили ключові питання. Про це голова держави розповів у своєму традиційному зверненні до українців.
 
Дослівно його коментар лунав так: "Розглянули чотири запитання. З того, що можна сказати зараз публічно: проаналізували стан забезпечення, наразі, озброєнням наших захисників, постачання допомоги від партнерів та загалом стан виконання Плану оборони України, який було введено в дію 24 лютого".

Зеленський додав, що російськы окупанти продовжують штурмувати позиції ЗСУ на сході країни та завдавати ракетних ударів по українських містах.

"Тільки за першу половину цієї доби і лише в Києві було чотири повітряні тривоги. Російська армія завдала ракетних ударів по Київщині, по Кропивницькому, била по Миколаєву, продовжила серію стратегічно безглуздих і жорстоких штурмів на Донбасі... Я дякую кожному і кожній, хто відбиває цей терор", - резюмував президент України.