Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Передані Китаю Росією винищувачі придушили ПВО США, що захищає Тайвань

Передані Китаю Росією винищувачі придушили ПВО США, що захищає Тайвань

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика

 

Передані Китаю Росією винищувачі придушили ПВО США, що захищає ТайваньПередані Росією Китаю винищувачі Су-35 комплексами радіоелектронної боротьби (РЕБ) придушили системи протиповітряної оборони (ППО) США, які захищають Тайвань. Про це повідомляє портал Avia.pro. 

 

Зазначається, що група бойових літаків Народно-визвольної армії КНР (НОАК) здійснила масовану атаку коштом ППО, що розташовані на острові.


«Винищувачі ВПС НВАК успішно відпрацювали прорив коштів ППО противника. Щонайменше два винищувачі Су-35 прорвалися до району розпізнавання коштів ППО Тайваню та задіяли комплекси РЕБ для постановки "шумів" американським ППО», — йдеться у матеріалі.

 

В даний час на озброєнні Китаю перебувають 24 винищувачі Су-35, поставлені російською стороною. Вони мають найбільш потужну та ефективну систему радіоелектронної боротьби, яка успішно застосовується китайськими ВПС.


30 липня Народно-визвольна армія Китаю розпочала бойові навчання біля берегів східної провінції Фуцзянь, що знаходиться через протоку від острова Тайвань.