Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Група «Бі-2» залишила Росію

Група «Бі-2» залишила Росію

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика

Група «Бі-2» залишила Росію Учасники рок-групи "Бі-2" залишили Росію. Про від'їзд музикантів повідомляє портал TVCenter.RU.


Портал не уточнює, хто саме із творчого колективу виїхав із країни. Останнім часом гурт мав проблеми з концертною діяльністю — сім концертів літнього туру Росією довелося перенести.

 

До цього колектив раптово скасував концерт у Омську. Перший заступник міністра у справах молоді, фізичної культури та спорту Омської області Іван Колесник заявив, що колектив не захотів виступати на тлі банера з написом «Zа президента!», тож організатори концерту спробували завісити його чорним полотном.

 

Музиканти розповіли, що для кожного шоу вибудовують навколо сцени чорний «кабінет», який вважають невід'ємною частиною сценографії. За їхніми словами, адміністрація майданчика почала розбирати їхні декорації, а потім заблокувала вхід для глядачів та виставила додаткову охорону.

 

Наприкінці липня депутат Держдуми Дмитро Кузнєцов попросив у голови ФСБ Олександра Бортнікова заборонити групі Бі-2 в'їзд до Росії. Приводом для цього стало те що музиканти цього колективу «зайняли активно антиросійську позицію» і зараз «виступають проти російської армії».