Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Siemens розповіла про подальше обслуговування обладнання для «Північного потоку»

Siemens розповіла про подальше обслуговування обладнання для «Північного потоку»

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика
Siemens розповіла про подальше обслуговування обладнання для «Північного потоку» Компанія Siemens Energy заявила, що може продовжити обслуговування обладнання для газопроводу "Північний потік", незважаючи на припинення діяльності в Росії. Про це під час бесіди з інвесторами заявив глава компанії Крістіан Брух.

"Ми можемо продовжити деякі діючі операції в Росії, наприклад, обслуговування обладнання для "Північного потоку-1", щоб забезпечити стабільне постачання газу до Європи", - заявив він.

При цьому Брух наголосив, що компанія продовжить процедуру припинення всієї виробничої та операційної діяльності у Росії. За його словами, завершити процес виходу з російських активів планується наприкінці 2022 фінансового року.

У березні після початку війни в Україні Siemens Energy оголосила про припинення постачання та роботи над новими бізнесами в Росії. У травні німецький концерн ухвалив рішення про звільнення з російського ринку і запустив процедуру припинення виробничої діяльності на території країни.

У Росії Siemens є одним із основних постачальників енергообладнання. Серед іншого їй належить 65 відсотків у СП із «Силовими машинами» — «Сіменс технології газових турбін» (СТГТ).