Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » CNN: За трьома вибухами у Криму стоїть Україна

CNN: За трьома вибухами у Криму стоїть Україна

Категорія: Головне, Політика
CNN: За трьома вибухами у Криму стоїть Україна Київ несе відповідальність за скоєння трьох вибухів у Криму, у тому числі й за НП на аеродромі Саки, пише CNN з посиланням на доповідь уряду України, яку надав виданню чинний чиновник. Як йдеться у публікації, подібні атаки доводять наявність систематичного військового потенціалу України у нападі на Крим.

У доповіді описується авіабаза Саки, яка була вражена вибухами минулого вівторка як важка, але одноразова втрата для російської військової інфраструктури на півострові, а наступні атаки є доказом систематичного військового потенціалу України в нападі на Крим, — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що президент України Володимир Зеленський відмовився визнавати відповідальність за обстріл Криму.

У Міноборони Росії заявили, що причиною пожежі є детонація кількох авіаційних боєприпасів, що сталася через порушення вимог пожежної безпеки. У відомстві наголошували, що жодного вогневого впливу на аеродром не було.

Раніше на сайті Пентагону з'явилося повідомлення про те, що причиною вибухів на російській військовій авіабазі Саки в Криму поряд із селищем Новофедорівка стали обстріли з боку України.