Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » ЗМІ: Ердоган запропонує Зеленському організувати його зустріч із Путіним

ЗМІ: Ердоган запропонує Зеленському організувати його зустріч із Путіним

Категорія: Головне, Політика
ЗМІ: Ердоган запропонує Зеленському організувати його зустріч із Путіним Президент Туреччини Тайіп Ердоган у ході візиту до Львова запропонує Володимиру Зеленському організувати його зустріч із президентом РФ Володимиром Путіним, повідомив зі Львова телеканал A Haber з посиланням на дипломатичні джерела.
 
"Очікується, що Ердоган запропонує Зеленському організувати його зустріч із Путіним", - повідомив кореспондент телеканалу зі Львова.
 
Тим часом телеканал CNN Turk з посиланням на джерела повідомив, що Путін і Зеленський можуть провести зустріч для визначення "дорожньої карти" по Україні.

"Зеленський чотири рази пропонував президентові Росії Путіну двосторонній саміт. Ця пропозиція Києва завжди відкидалася Москвою з відповіддю "Немає конкретного питання для вирішення лідерів". Однак до тристороннього саміту у Львові спостерігається, що Росія пом'якшувала свою жорстку позицію. Згідно з новинами, які ми отримали з російських джерел президент Росії Володимир Путін може зустрітися з Володимиром Зеленським. Російська сторона заявила, що лідери можуть обговорити і визначити "дорожню карту". Потім делегації можуть розпочати роботу з втілення цієї "дорожньої карти" в життя". Навіть якщо остаточного миру в Україні не буде досягнуто, принаймні досягнення стійкого припинення вогню залежатиме від того, які послання Зеленський передасть президенту Ердогану на саміті у Львові у присутності генсека ООН Гутерреша", - зазначив телеканал.