Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Bild: опозиційні політики Німеччини підтримали заборону на видачу шенгенських віз росіянам

Bild: опозиційні політики Німеччини підтримали заборону на видачу шенгенських віз росіянам

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика
Bild: опозиційні політики Німеччини підтримали заборону на видачу шенгенських віз росіянамДеякі опозиційні політики Німеччини виступили за припинення видачі шенгенських віз громадянам РФ. Про це повідомляє газета Bild.

Так, Денніс Радтке з Християнсько-демократичного союзу (ХДС) визнав "нестерпним" той факт, що росіяни "їдуть у відпустку до ЄС і витрачають свої гроші так, ніби нічого не сталося".

Федеральний уряд не повинен знову виступати проти наших європейських партнерів: видача туристичних віз для росіян має бути припинена. Йдеться про те, щоб подати російському населенню чіткі сигнали

Інший опозиційний політик Юрген Хардт закликав до припинення видачі віз лише тим росіянам, які пов'язані з керівництвом Росії, заявивши, що населення Росії не є ворогом.

Раніше у серпні президент Латвії Егіл Левітс заявив, що республіка разом із Фінляндією, Естонією, Чехією та іншими державами-однодумцями має висунути на європейському рівні вимогу про припинення видачі туристичних віз росіянам. Крім того, він також закликав переглянути вже видані росіянам візи.