Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Декілька «слуг народу» «помилилися» у деклараціях на мільйони

Декілька «слуг народу» «помилилися» у деклараціях на мільйони

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика
Декілька «слуг народу» «помилилися» у деклараціях на мільйониНаціональне агентство з питань запобігання корупції склало адміністративні протоколи щодо трьох народних депутатів.
 
 
Йдеться про «слуг народу» Миколу Тищенка, Романа Мулика та Олексія Кузнєцова.
 
Роман Мулик не вказав земельну ділянку та зазначив недостовірні відомості про вартість чотирьох земельних ділянок, двох паркомісць та квартири. Загалом перевіркою встановлено недостовірність внесених відомостей на загальну суму понад 1 млн гривень.

Микола Тищенко не задекларував авто MERCEDES-BENZ S430 2003 року випуску. За оцінками експертів, вартість автомобіля на дату набуття права власності могла становити близько 500 тисяч гривень.

Олексій Кузнєцов вказав недостовірні відомості про вартість двох житлових будинків, нежитлового приміщення, автомобілю VOLKSWAGEN TRANSPORTER 2006 року випуску та земельної ділянки, яку він орендує. Загалом перевіркою встановлено недостовірність внесених відомостей на загальну суму понад 1 млн гривень.

Яке ж покарання передбачається для тих посадовців, які «помилилися» при заповненні декларацій? А воно дуже лояльне: якщо похибка на суму від 250,8 тис. до 1,2 млн грн, це штраф від 17 тис. грн до 42,5 тис. грн. А оскільки депутати – люди небідні, можуть «грішити» досхочу.