Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Ф'юрі пообіцяв побити Усика після тижня тренувань

Ф'юрі пообіцяв побити Усика після тижня тренувань

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Спорт
Ф'юрі пообіцяв побити Усика після тижня тренувань Британський чемпіон світу з боксу у надважкій вазі за версією Всесвітньої боксерської ради (WBC) Тайсон Ф'юрі заявив, що впевнений у перемозі над українцем Олександром Усиком. Про це повідомляє TalkSport.

34-річний британець пообіцяв побити українського боксера після тижня тренувань. "Він середньоваговик, я легко з ним впораюся", - заявив Ф'юрі.

24 серпня Ф'юрі поставив ультиматум тим, хто вирішить організувати його поєдинок із Усиком.
 
«У вас є час до 1 вересня, щоби зібрати гроші. Якщо ні, всім дякую, але я завершую кар'єру», - зазначив він. До цього Ф'юрі вимагав 147,6 мільйона доларів за бій проти українця.

У ніч на 21 серпня у Джідді Усік переміг британця Ентоні Джошуа роздільним рішенням суддів. Таким чином, українець утримав титули чемпіона за версіями Всесвітньої боксерської організації (WBO), Міжнародної боксерської федерації (IBF), Міжнародної боксерської організації (IBO) та Всесвітньої боксерської асоціації (WBA).

Ф'юрі оголосив про завершення кар'єри боксера після перемоги над Ділліаном Уайтом у квітні 2022-го. На рахунку британця 33 перемоги та жодної поразки. Один бій за його участю завершився внічию.