Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Найкращі подарунки для IT-спеціалістів

Найкращі подарунки для IT-спеціалістів

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Суспільство

Найкращі подарунки для IT-спеціалістів Для тих, хто тільки зараз зрозумів, чому IT-спеціалісти – надважливі люди, ми пропонуємо підбірку найкращих подарунків для сисадмінів, кодерів та електронників. В підборці недорогі подарунки і вони дозволять вам налагодити стосунки з потрібними людьми. Ще більше ідей для подарунків і не тільки програмістам можна знайти на сайті - https://dobralama.com.ua/ua/.

 

Ігри на PC

Хоч і вгадати з грою досить важко, але на будь-яку платформу можна закинути гроші і ваш друг уже сам вибере, що йому хочеться. У вашому розпорядженні Steam, EpicGame, PlayStation store тощо. Залишилося тільки дізнатися перед вами любитель PC чи консолей.


Книги

З книгами та ж історія, що і з іграми – якщо не знаєте, що точно сподобається, то можете купити сертифікат у книгарню у вашому місті або підписку на літрес. До речі, пишіть у коментарі, яка книга має бути в особистій бібліотеці кожного програміста?


Сертифікат на масаж

Ну тут без коментарів, хто не любить масаж?


Настільні ігри

Від ігор по окремих всесвітах, до класичних і вже всіма улюблених Імаджінаріума, Активіті та Монополії.


Гарний чай/кава

Програмісти бувають двох типів: ті, хто перетворює каву на код і ті, хто перетворює чай на код. Справа за малим – визначити – до якого типу належить ваш і, вуаля, – відмінний подарунок готовий. Радимо звернути увагу на підписки на чай та на каву у місцевих кав'ярнях. У таких місцях часто ставляться до напою з великим трепетом, ніж у мережевих і можна знайти цікаві варіанти.


Рукавички із сенсорним сприйняттям

Мастхев на зиму, а з урахуванням пандемії, рукавички доведеться часто прати, тому подарунок буде завжди актуальний. Можна подарувати у наборі – одразу на кілька днів.


Зволожувач

Ще один зимовий маст хев. У наших квартирах/офісах взимку вологість опускається до 20%, хоча нормою вважається 40-60%. Це викликає великий дискомфорт - сохнуть слизові (очі, ніс, губи), шкіра, що підвищує ваші шанси захворіти. А 2020 року навчив нас піклуватися про своє здоров'я. Загалом зволожувач — це внесок і в здоров'я, і ​​в комфорт програміста.

 

Крісло мішок

Коли робота супроводжується максимальною концентрацією, то відпочинку та швидкому відновленню приділяється гранична увага. Крісло - допоможе облаштувати "зону релаксу", де можна почитати книжку, подивитися Ютуб або подрімати. Воно обволікає все тіло та сприяє максимальному розслабленню.

 

Бездротові навушники з мікрофоном

Бездротові навушники – річ дуже зручна, можна і від зовнішнього шуму відгородитися, і створити собі потрібний настрій, і у проводах не заплутатися. А якщо раптом у людини вже є гарнітура, то нова точно стане в нагоді - і як тільки робоча/домашня або як просто запасна.


Акумуляторна викрутка

Для виконання різноманітних побутових робіт часто потрібна викрутка. А при використанні цього приладу від власника не вимагатиметься жодних зусиль.


Bluetooth-маска для сну з навушниками

Маска для сну з bluetooth-навушниками захистить від шуму і світла вдома або в дорозі, а ще її можна підключити до смартфону і спати під улюблену музику або відповісти на дуже важливий дзвінок, не відкриваючи очей.

 

Рюкзак для ноутбука

Зручний рюкзак – чудовий подарунок для людини, яка часто переміщається з ноутбуком. Вони пошиті так, щоб у них влізло найнеобхідніше. Крім відсіку для ноутбука та зарядних пристроїв, багато моделей оснащені USB-виходом, до якого можна приєднати powerbank та користуватися рюкзаком, як зарядкою для навушників або телефону. Дуже зручно!