Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Ad blocker для мобільного: найкращі рішення у 2022 році

Ad blocker для мобільного: найкращі рішення у 2022 році

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Наука та IT

Ad blocker для мобільного: найкращі рішення у 2022 роціБлокувальник реклами для телефону став незамінним інструментом для сучасного користувача. Як показує статистика eMarketer, у 2022 році понад 27% американців завжди встановлюють різні програми для видалення маркетингових блоків на всі свої пристрої. Але це число постійно збільшується, адже реклама заполонила практично всі можливі майданчики: від сайтів до тих же програм із блокування реклами. Так, не дивуйтеся, банери можна зустріти навіть у деяких блокувальниках. Тому сьогодні ми поговоримо про найкращі рішення для видалення набридливої ​​реклами.

AWAX

Блокувальник реклами AWAX позбавляє від настирливої ​​реклами на вебсайтах, у мобільних іграх, програмах та при перегляді відео. Він працює у фоновому режимі, тому не впливає на функціонування інших програм. А завдяки блокуванню завантаження «шкідливого» контенту збільшує продуктивність програм та ігор на телефоні.


 

Блокувальник реклами для андроїда виступає фільтром між вашим девайсом і використовуваними програмами. Сервіс також добре захищає вас на інших платформах: Windows, macOS та iOS у браузері Safari. Наявність локального VPN-підключення дозволяє «перебирати» всі запити, що входять на пристрій, і блокувати рекламні або потенційно небезпечні посилання. На вашому пристрої не завантажуватимуться банери та онлайн-трекери. Таким чином, програма забезпечує безпеку конфіденційних даних, допомагає заощаджувати трафік та заряд батареї. 

 

 

 

Багато користувачів відзначають ергономічність та простоту встановлення AWAX. Програма доступна для завантаження в Google Play, App Store, інтернет-магазині Chrome та на офіційному сайті розробника. Додаток для блокування реклами має кілька тарифних планів, серед яких точно знайдеться відповідний вам. Але спочатку скористайтеся безплатною демоверсією AWAX, щоб особисто переконатись у його ефективності.

Наша оцінка

  • Функціонал – 5.

  • Безпека – 5.

  • Вартість – 5.

AdFender

Блокувальник реклами для мобільних пристроїв дозволяє переглядати вебсторінки через мережу TOR, що забезпечує вашу конфіденційність. Він доступний для більшості сучасних браузерів, а також його використовують як блокувальник реклами ютуб.


 

У програмі можна змінювати налаштування на власний розсуд. Для користувачів доступна статистика з відвідування сайтів та обсягів заблокованого маркетингового трафіку.

 

 

 

Можна протестувати блокувальник реклами безплатно завдяки пробному періоду, потім потрібно придбати річну ліцензію. Явних недоліків сервісу не виявлено. До його слабких сторін можна віднести те, що він блокує рекламу лише у веббраузерах, але не програмах.

Наша оцінка

  • Функціональність – 4.

  • Безпека – 5.

  • Вартість – 4.

Ghostery 

Працює як блокувальник реклами в Chrome, Firefox, Opera та інших популярних браузерах. У більшості випадків Ghostery не дає завантажуватись рекламним скриптам на сайтах і повідомляє про це користувачеві. Він забезпечує безпеку особистих даних і не заважає роботі інших програм. 


 

Також сервіс має свій браузер для збереження повної анонімності в інтернеті. Його можна використовувати як блокувальник реклами для iPhone чи смартфонів на Android. Ghostery надає свої послуги безплатно для браузерів на комп'ютерах і на мобільних пристроях. Важливо, що безплатні послуги в 90% окупаються за рахунок перепродажу анонімних даних третім особам. Якщо ви не хочете ділитися інформацією про себе навіть у режимі «інкогніто», тоді варто пошукати іншу програму для блокування реклами.

Наша оцінка

  • Функціональність – 4.

  • Безпека – 4.

  • Вартість – 5.

Висновок

Як бачимо фаворити 2022 року серед блокувальників гарантують не тільки видалення реклами, а й захист ваших даних від крадіжки.. Важливо й те, що вони пропонують завантажувати програму на офіційному сайті або з перевірених магазинів. А ось установка блокувальника реклами через апк може бути прийомом шахраїв. Тож будьте уважні!