Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Тайвань чекатиме на HIMARS 5 років

Тайвань чекатиме на HIMARS 5 років

Категорія: Суспільство, Новини Позиція
Тайвань чекатиме на HIMARS 5 років Тайвань накопичує зброю американського виробництва, яку наша країна використовує для стримування російських збройних сил. Військові острова вчорарозмістили замовлення на Javelin та озброєння HIMARS.
Представники США та НАТО вважають, що «джавеліни» та інші протитанкові системи стримали просування Росії в перші дні війни. Українські сили використовують артилерію HIMARS для поразки російських ліній постачання та складів боєприпасів за лінією фронту із зростаючою ефективністю.
Тайбэй також планує збільшити замовлення артилерійського озброєння далекої дії HIMARS до 29 із запланованих 11. Про таке повідомило островне Центральне інформаційне агентство з посиланням на звіт оборонного бюджету. Це замовлення, яке також включало близько 860 високоточних ракет для HIMARS, має бути доставлено в 2027 році. 
Ясно, що 5 наступних років американська зброя не припадатиме пилом на складах. У яку гарячу точку вона прямуватиме, здогатись не важко. Головне, щоб оцей весь час європейські донори не стомились нам допомагати.