Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Принц Вільям з дружиною розбагатіли після смерті Єлизавети II

Принц Вільям з дружиною розбагатіли після смерті Єлизавети II

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика
Принц Вільям з дружиною розбагатіли після смерті Єлизавети II Після смерті британської королеви Єлизавети II члени королівської родини Вільям та його дружина Кейт Міддлтон стали мільярдерами. Про це повідомляє газета Daily Star.

Вільям і Кейт розбагатіли у зв'язку з здобуттям нових титулів: принца та принцеси Уельських, а також герцогів Корнуолльських. Статки принца збільшилися з 34 мільйонів фунтів (39,7 мільйона доларів) до 1,1 мільярда фунтів (1,28 мільярда доларів).

Зміна титулів передбачає, що члени британської королівської родини успадкують велику кількість нових земель, річок та лісів. В даний час нові принц і принцеса володіють близько 128 тисячами акрів землі (518 мільйонів квадратних метрів або 51,8 тисячі гектара) в 20 графствах Англії та Уельсу, частина з яких включає Національний парк Дартмур. Вони також отримали у спадок частини графств Девон, Кент, Дорсет, Кармартеншир та Ноттінгемшир.

Крім того, Вільям і Кейт тепер володіють чоловічою в'язницею Дартмур у графстві Девон, крикетним стадіоном «Овал» та ботанічним садом у Лостуітелі у Корнуоллі.