Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Bloomberg: Apple продаватиме iPhone за підпискою, яку запустять до кінця 2022 року

Bloomberg: Apple продаватиме iPhone за підпискою, яку запустять до кінця 2022 року

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Наука та IT
Bloomberg: Apple продаватиме iPhone за підпискою, яку запустять до кінця 2022 року Apple запустить передплату на свої смартфони до кінця 2022 року. Про це повідомляє Bloomberg.

За інформацією журналіста Марка Гурмана, американська компанія почала тестувати опцію продажу iPhone за підпискою кілька місяців тому — спочатку автор повідомляв про таку послугу у березні. З її допомогою користувачі зможуть купувати пристрої та щороку міняти їх на нові. Крім смартфонів Apple може також запропонувати планшети iPad.

Гурман зауважив, що пропозиція Apple відрізнятиметься від розстрочки, коли споживач забирає товар та оплачує його вартість рівними частинами, розподіленими на 12 або 24 місяців року. За даними фахівця, у компанії ще не визначили розмір щомісячного внеску - ймовірно, він залежатиме від моделі та версії конкретного пристрою.
 
Журналіст припустив, що нова послуга буде вбудована на підписку на цифрові сервіси Apple One або програму додаткового гарантійного обслуговування AppleCare.

Автор зазначив, що чекає на запуск програми до кінця цього року або початку наступного. Гурман підкреслив, що цей сервіс дуже вдало інтегрується в бізнес-модель корпорації Тіма Кука, яка випускає нові моделі смартфонів, планшетів та годинників щорічно.