Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Роналду відмовився від зарплати 240 мільйонів євро на рік

Роналду відмовився від зарплати 240 мільйонів євро на рік

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Спорт
Роналду відмовився від зарплати 240 мільйонів євро на рік Португальський нападник «Манчестер Юнайтед» Кріштіану Роналду відмовився від переходу в клуб із Саудівської Аравії із зарплатою 211 мільйонів фунтів (240 мільйонів євро) на рік. Про це повідомляє The Mirror.

За інформацією видання, форварду запропонували контракт з окладом, який зробив би Роналду найоплачуванішим футболістом у світі. Назва клубу не розголошується. Джерело додало, що португалець вкрай незадоволений кількістю ігрового часу в МЮ і може залишити команду до кінця сезону-2022/2023.

1 вересня стало відомо, що Роналду залишиться в Манчестер Юнайтед. Його контракт розрахований до літа 2023 з опцією продовження на один сезон. Влітку неодноразово з'являлися повідомлення про звільнення футболіста з команди. Він висловлював невдоволення трансферною політикою та результатами клубу, у тому числі непопаданням до Ліги чемпіонів.

14 липня з'явилася інформація, що один із клубів Саудівської Аравії був готовий заплатити МЮ 30 мільйонів євро за трансфер Роналду та запропонувати гравцеві дворічний контракт із зарплатою 125 мільйонів євро за сезон. Сам португалець сприйняв угоду скептично, оскільки був налаштований продовжити виступи в Європі.