Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Безтютюнові суміші для кальяну в GoldenSmoke

Безтютюнові суміші для кальяну в GoldenSmoke

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Суспільство

Безтютюнові суміші для кальяну в GoldenSmoke Безтютюнові суміші для кальяну – цікавий продукт. Кальянники зустріли чайну суміш для кальяну з цікавістю та інтересом. Особливо ті, хто любить експерименти.


 

Що таке чайна суміш для кальяну?

Безтютюнові суміші виготовляються з різних видів чайного листя. Смак та аромат суміші для кальяну залежать від того, який чай використовується – чорний чи зелений, чистий чи ароматизований.

 

Чай має неповторний смак і аромат, відмінний від тютюнового, і має неповторну кислинку і післясмак. У чистому вигляді мало хто любить застосовувати цю суміш. Однак ми звикли до смаку чаю з цукром та лимоном. Ось чому виробники додають такі трави, як лимонник, шавлія, жасмин, базилік та натуральні спеції.

 

 Чайні листя мають сильний смак і аромат, вони не перебивають інші смаки, а утворюють основи для розкриття. Тому є безліч видів чайних сумішей для кальяну.

 

Крім того, тютюнова суміш особливо підходить для тих, хто любить покурити кальян для розслаблення, а тютюн не переносить. Купити чайну суміш для кальяну недорого можна в каталозі нашого інтернет-магазину GoldenSmoke.com.ua.

Чайна суміш Чабакко

Ця тютюнова суміш є безтютюновим моасселем. В основі суміші – лист зеленого чаю Тьє Гуань Інь. У складі немає барвників, кислот, консервантів та інших шкідливих речовин. Використовуються американські, європейські та російські аромати. Додається рідкий нікотин посилення фортеці.

 

Що цікаво, безтютюнові суміші не обкладаються податком, а це означає, що немає обмежень на використання та продаж продукту. Також бренд має сертифікат якості.

 

Чабакко пропонує дві лінійки: Медіум та Стронг. Перший дуже популярний серед новачків, барменів та кафе. Усього існує 50 різновидів бренду.

 

Чайна суміш Банші

 

Банші - мікс веселих та цікавих смаків чайної суміші для кальяну! Вага упаковки становить 50 грамів, вона упакована у фірмову пластикову тару. Для його приготування використовується спеціальне чайне листя, подрібнене і вмочене в сироп.
Це чайний продукт, тому він має неповторний чайний смак. Банші для кальяну відрізняється насиченим та вибуховим смаком і має приємний післясмак. Існують 43 смаки цієї чайної суміші - кожен може знайти свій: фруктовий, полуничний, освіжаючий, солодкий, кисло-солодкий, цитрусовий, екзотичні аромати і т.д.

 

Тютюн відмінно куриться - довго зберігає смак, термостійкий і має багато диму.

Чайна суміш Далі

Тютюн Dali - це продукт, придатний для кальяну, він термостійкий, має легкий димчастий смак і може довго зберігати аромат без хімічних добавок. Асортимент смаків (40 смаків) різноманітний та незвичайний. 

 

Ця чайна суміш для кальяну на основі добірного китайського чани яскраві та насичені. Наприклад, манго, маракуя, персик, вишня. Їх змішують із тютюном.ю. У неї немає особливого смаку - в основному 23 фрукти та ягоди мають один аромат, але во
Відгуки про чайні суміші існують різні. Кальянники, які віддають перевагу густому диму, як і раніше до них байдужі.


Наш інтернет-магазин тютюну для кальяну GoldenSmoke продає чайну суміш по всій Україні. На нашому сайті ви знайдете різноманітні смаки чайної суміші. Ми укладаємо прямі контракти з вітчизняними та зарубіжними виробниками, що дозволяє встановлювати мінімальні ціни. Наш менеджер допоможе вам та порадить зробити правильний вибір з урахуванням ваших уподобань.

Чому нам довіряють?

При замовленні товару в інтернет-магазині GoldenSmoke ви отримаєте саме товар, який був замовлений. У разі сумнівів, ви можете сплатити вартість обраного товару готівкою одразу після отримання замовлення після перевірки посилки.
Перед покупкою тютюну ви можете прочитати відгуки покупців на нашому сайті.