Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Путін: План війни в Україні коригуванню не підлягає

Путін: План війни в Україні коригуванню не підлягає

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика
Путін: План війни в Україні коригуванню не підлягаєПрезидент Росії Володимир Путін виключив коригування військових цілей в Україні. Про це він повідомив у розмові з журналістами під час візиту до Самарканду, Узбекистан.

«План війни в Україні коригуванню не підлягає. Генеральний штаб протягом операції приймає оперативні рішення, щось вважає ключовим, основною метою, а основною метою є звільнення всієї території Донбасу», — заявив він.

За його словами, робота зі звільнення Донбасу продовжується, незважаючи на спроби контрнаступу Збройних сил України (ЗСУ).
 
По словам президента РФ, наступальні операції продовжуються, вони йдуть «невеликим темпом», а російська армія займає нові території.

Путін також відреагував на рішення Києва відмовитися від переговорів із Москвою та діяти військовим шляхом фразою «прапор до рук». Він пояснив, що Росія, начебто відвела війська від Києва, щоб створити умови для укладання угоди, проте українська влада відмовилася від усіх домовленостей із Москвою і «закинула їх у ящик».