Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » WSJ: інтервенції призвели США до рекордно низького стратегічного резерву нафти з 1984 року

WSJ: інтервенції призвели США до рекордно низького стратегічного резерву нафти з 1984 року

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика
WSJ: інтервенції призвели США до рекордно низького стратегічного резерву нафти з 1984 року Рекордні товарні інтервенції, проведення яких схвалив президент країни Джо Байденом для зниження цін на бензин, призвели до рекордно низького стратегічного резерву нафти з 1984 року напередодні можливої ​​турбулентності на світових паливних ринках, заявив Wall Street Journal (WSJ).

За даними 16 вересня, у стратегічному резерві зберігалося близько 427 мільйонів барелів нафти, що є найменшим показником майже за 40 років.
 
З 31 березня, коли Байден закликав вивільнити близько 180 мільйонів барелів палива, його резерв впав на 155 мільйонів барелів і вперше з 1983 року виявився меншим за комерційні запаси країни.

На тлі товарних інтервенцій вартість бензину зменшувалась майже 100 днів поспіль. Вчора галон коштував у середньому 3,689 долара проти рекорду 5,016 долара, зафіксованого 14 червня.

1 квітня Байден оголосив про появу на ринку "десятків мільйонів барелів" нафти. За його словами, понад 30 держав готові вивільнити свої запаси палива за американською стороною.