Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Ілон Маск очолив рейтинг найбагатших бізнесменів США за версією Forbes

Ілон Маск очолив рейтинг найбагатших бізнесменів США за версією Forbes

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Наука та IT
Ілон Маск очолив рейтинг найбагатших бізнесменів США за версією Forbes Гендиректор Tesla Ілон Маск уперше очолив рейтинг найбагатших бізнесменів США за версією Forbes. Його статки було оцінено в $251 млрд. Він обігнав Джеффа Безоса та Білла Гейтса. 

Голова Tesla Ілон Маск вперше очолив рейтинг 400 найбагатших бізнесменів США за версією Forbes, повідомило Forbes. На момент складання оновленої версії рейтингу Forbes 400 статки Маска оцінили в $251 млрд. Вони зросли на 32% або на $60,5 млрд порівняно з минулим роком. Навесні 2022 року американський Forbes вперше назвав Маска найбагатшим бізнесменом світу.

За розміром стану Ілон Маск випередив засновника Amazon Джеффа Безоса. До цього Безос був лідером списку найбагатших бізнесменів США чотири роки поспіль. Зараз засновник Amazon посідає друге місце в списку найбагатших американців зі статками $151 млрд. Це на $50 млрд менше, ніж було при складанні рейтингу минулого року, коли він досягав $201 млрд. Стан Безосу скоротився на чверть через падіння ціни акцій Amazon, на 20%, повідомило видання.

На третьому місці рейтингу Білл Гейтс - статки співзасновника Microsoft оцінено в $106 млрд. На четвертому місці - співзасновник Oracle Ларрі Еллісон зі статком $101 млрд. На п'ятій позицій опинився Уоррен Баффет, у якого $97 млрд.