Реєстрація    Увійти
Авторизація

Що таке Web of Science?

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Наука та IT

Що таке Web of Science?Протягом багатьох років для більшості вчених, які бажають отримати роботу у своєму університеті, було потрібно опублікувати дослідження, але останнім часом університети стали частіше визнавати дослідження, опубліковані тільки в престижних індексованих і реферативних журналах.


Ці вимоги виникають через те, що індекси дають конкретні показники, які оцінюють успіх журналу та цитованість кожного автора. Високі рейтинги допомагають авторам і пов'язаним з ними університетам здобути визнання в академічному співтоваристві та отримати доступ до більшого фінансування досліджень, що, своєю чергою, дає змогу їхнім кар'єрам і програмам процвітати. Сайт https://statti.in.ua/publikaciya-v-web-of-science/ допоможе розмістити ваші журнали.

 

Чому журнали Web of Science необхідні дослідникам

 

Через престиж цих індексів включені журнали отримують більшу кількість заявок на кожен випуск, що збільшує конкуренцію за кожне бажане місце в журналі. З більшою конкуренцією з'являються статті вищої якості в черзі на подання та нижчі показники прийняття, а це означає, що потрапити до цих публікацій набагато складніше, ніж до тих, які ще не проіндексовані.

 

Прагнення до індексації означає, що для багатьох вчених стрес, пов'язаний з публікацією їхніх досліджень, виходить далеко за рамки простого прийняття. Усі журнали вимагають, щоб їхні матеріали були відшліфовані та готові до рецензування, що вказує на те, що відмова від професійного рецензування вашого рукопису перед надсиланням може бути серйозною помилкою.

 

На щастя, eContent Pro International може допомогти авторам і дослідникам на кожному етапі їхньої публікації, пропонуючи комплексні та професійні редакційні послуги, включно з редагуванням і коректурою, а також рекомендаціями журналів. Маючи на увазі стрес, пов'язаний з індексуванням, ми визнаємо, що не кожен дослідник є експертом в індексах, навіть якщо їхня кар'єра залежить від їх включення. Таким чином, команда eContent Pro International склала вичерпний профіль одного з найбільш затребуваних індексів, Web of Science, і всіх його вимог.

 

Що таке Web of Science?

 

Заснована 1955 року і відтоді неухильно зростаюча, Web of Science є одним із найпоширеніших і найшанованіших індексів в академічних колах. Базова колекція Web of Science (раніше Web of Knowledge) складається з 7 індексів, включно з:

 

У чому унікальність Web of Science?

 

Завдяки своєму широкому спектру і масштабу Web of Science зараз вважається одним з найбільш важливих індексів в академічних публікаціях, оскільки багато університетів вимагають, щоб штатні професори були представлені спеціально в публікації Web of Science, що індексується. Хоча Web of Science, можливо, не є найбільшим академічним індексом, таким як Scopus, у них є багато індивідуальних чинників, які відрізняють їх від Scopus та інших індексів, що робить їх такими ж престижними та такими, що заслуговують на довіру.