Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Зеленський відреагував на пропозицію Маска щодо конфлікту в Україні

Зеленський відреагував на пропозицію Маска щодо конфлікту в Україні

Категорія: Головне, Політика
Зеленський відреагував на пропозицію Маска щодо конфлікту в Україні Президент України Володимир Зеленський відреагував на пропозицію американського мільярдера Ілона Маска щодо врегулювання конфлікту в країні. Відповідну посаду він опублікував у Twitter.

Український лідер запитав користувачів, «який Ілон Маск їм подобається більше»: підтримує Україну чи Росію.

Раніше план Маска розкритикував радник глави офісу президента України Михайло Подоляк. Він запропонував свій план, згідно з яким Україна «звільняє свої території, включаючи анексований Крим», а Росія «проходить демілітаризацію та обов'язкову денуклеаризацію».

Мільярдера вилаяв і екс-посол України в Німеччині Андрій Мельник. Коментуючи слова підприємця, Мельник нецензурно вилаявся на його адресу і додав, що це його «дуже дипломатична відповідь».

Ілон Маск закликав провести новий референдум у колишніх областях України за участю ООН та визнати Крим російською територією. Він наголосив, що у разі проведення нових референдумів Росія повинна буде відмовитися від проведення спеціальної військової операції та піти з цієї території за умови, якщо народ ухвалить відповідне рішення.