Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » У кабінеті Кадирова помітили боксерську грушу Louis Vuitton

У кабінеті Кадирова помітили боксерську грушу Louis Vuitton

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика
У кабінеті Кадирова помітили боксерську грушу Louis Vuitton У кабінеті голови Чечні Рамзана Кадирова виявилася встановлена ​​конструкція з боксерською грушею з логотипом Louis Vuitton. Спортивний снаряд був помічений на кадрах репортажу ЧДТРК "Грозний", опублікованого на YouTube, аналогічні кадри представлені на офіційному сайті керівника регіону.

Відомо, що матеріал був присвячений зустрічі Кадирова з гендиректором «Агентства стратегічних ініціатив щодо просування нових проектів» Світланою Чупшевою — він ухвалив її у своєму кабінеті у Грозному.

На розміщених у мережі кадрах у лівому кутку приміщення, за спиною гості, видно металевий куточок із підвісною набивною грушею у формі циліндра, на яку нанесений фірмовий принт Louis Vuitton. На наступних кадрах відео можна виявити сумку того ж бренду, ймовірно, з боксерськими рукавичками, і футляр для зберігання груші.

При цьому на більш ранніх знімках, опублікованих прес-службою Кадирова, наприклад, у червні, за підсумками його зустрічі з повпредом президента Росії в Північно-Кавказькому федеральному окрузі Юрієм Чайкою, зазначений елемент інтер'єру відсутній.
 
Вартість такої груші становить 175 тисяч доларів.