Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Медведєв назвав можливу відповідь Росії на підрив Кримського мосту

Медведєв назвав можливу відповідь Росії на підрив Кримського мосту

Категорія: Головне, Політика
Медведєв назвав можливу відповідь Росії на підрив Кримського мосту Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв розповів про можливу відповідь Росії на теракт на Кримському мості у бесіді з журналісткою Наданою Фрідріхсон. Відповіді політика опубліковано в Telegram.

Він підкреслив, що подія була терористичним актом та диверсією. У зв'язку із цим він закликав до «прямого знищення терористів».

Відповіддю Росії цей злочин може лише пряме знищення терористів. Так, як і прийнято у світі. Саме цього чекають громадяни Росії

Замовником і виконавцем теракту Медведєв назвав «державу, що не відбулася Україна». Аналогічну думку висловлював голова кримського парламенту Володимир Константинов. За його словами, у пошкодженні Кримського мосту винні «українські вандали». Він назвав те, що сталося суттю «київського режиму та української держави».

Раніше президент Росії Володимир Путін назвав спецслужби України замовниками та виконавцями теракту на Кримському мості. За його словами, те, що сталося, стало терактом, спрямованим на руйнування критично важливої ​​громадянської інфраструктури Росії.

У свою чергу служба безпеки України (СБУ) відмовилася коментувати інформацію про причетність до вибуху на Кримському мосту.