Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Мінімальну температуру у квартирах українців знизили до 16 градусів

Мінімальну температуру у квартирах українців знизили до 16 градусів

Категорія: Головне, Суспільство, Гроші
Мінімальну температуру у квартирах українців знизили до 16 градусівУряд України знизив значення мінімально допустимої температури цієї зими у житлах до 16 градусів Цельсія, а середнє значення встановило на рівні 18 градусів. Про це заявив прем'єр-міністр країни Денис Шмигаль, текст його промови опублікований на сайті уряду.

«Після включення опалення ми закликаємо економно використовувати газ та вугілля. Так, це означатиме зменшення температури у квартирах. Мінімально допустиме значення цієї зими буде 16 градусів, а середнє - 18 градусів», - сказав прем'єр.

Він попередив, що громадяни мають бути готові також до перебоїв із постачанням електроенергії. «Там, де це необхідно, щоб уникнути перевантаження енергетичних мереж, вимикають світло за графіком. Просимо всіх із розумінням ставитись до цієї ситуації», — сказав він.

Шмигаль попередив, що зима буде тяжкою, і закликав українців підготуватися до неї. «Бажано, щоб кожна сім'я мала запас необхідних базових речей: теплий одяг, свічки, ліхтарики, батарейки», — попередив Шмигаль.