Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Allgemeine Zeitung: Volkswagen шукає покупців на свій завод в РФ

Allgemeine Zeitung: Volkswagen шукає покупців на свій завод в РФ

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика
Allgemeine Zeitung: Volkswagen шукає покупців на свій завод в РФПісля припинення виробництва на заводі в Калузі (РФ) автоконцерн Volkswagen не планує відновлювати роботу в Росії та шукає покупців на цей актив, пише Frankfurter Allgemeine Zeitung із посиланням на джерела.

Компанія знаходиться у пошуках інвестора для свого заводу в Калузі, оскільки не бачить інших альтернатив з огляду на події в Україні. "З кожним витком ескалації ймовірність того, що ми знову зможемо виробляти в Калузі в найближчому майбутньому, знижується", - заявив один з менеджерів компанії.

У наглядовій раді Volkswagen виданню сказали, що представники управління мають чітке бажання повністю піти з країни. У самому автоконцерні розраховують на покупців у Росії чи Китаї, зазначає Allgemeine Zeitung.

Volkswagen (бренди Audi, Skoda, Volkswagen, Bentley, Lamborghini та Ducati) зупинив виробництво автомобілів та постачання машин іноземного виробництва до країни 3 березня. Також компанія припинила виробництво на потужностях «Групи ГАЗ» у Нижньому Новгороді.