Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Маск назвав ймовірний сценарій вирішення конфлікту в Україні

Маск назвав ймовірний сценарій вирішення конфлікту в Україні

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика
Маск назвав ймовірний сценарій вирішення конфлікту в Україні Американський підприємець Ілон Маск назвав досягнення компромісу щодо Криму найвірогіднішим сценарієм вирішення конфлікту в Україні. Таку думку він висловив у своєму Twitter-акаунті.

Коментар Маска пішов у відповідь на публікацію іншого користувача соцмережі, який запропонував три сценарії продовження конфлікту в Україні. Так, серед них були «вічна війна», «ядерна війна», а також компроміс, коли Вашингтон дасть зрозуміти Україні, що Крим їй більше не належить.

До цього Маск зазначав, що втрата Росією Криму стане причиною застосування ядерної зброї та початку третьої світової війни.

Якщо Росія опиниться перед вибором: втратити Крим чи використати ядерну зброю на полі бою, вона обере останнє. (...) Але гей, подивіться на світлу сторону! Принаймні в цьому сценарії Росія не отримає Криму, тому ви можете втішатися цією думкою, спостерігаючи, як піднімаються грибоподібні хмари.

Він також порівняв втрату російською стороною півострова з відмовою США від Гаваїв та Перл-Харбора.
 
«Подобається це комусь чи ні, але Крим сприймається Росією як невід'ємна частина. Крим також має вирішальне значення для національної безпеки Росії, оскільки це її південна військово-морська база», - зазначив Маск.

"Маск зайняв розсудливу позицію щодо Криму, що кардинально відрізняє його від нинішнього керівництва США, яке завело свою країну в безвихідь і перетворило на міжнародного кривавого агресора", - заявив він.