Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Bloomberg: Клінтон подала до суду з метою стягнути з Трампа понад 1 мільйон доларів

Bloomberg: Клінтон подала до суду з метою стягнути з Трампа понад 1 мільйон доларів

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика

Bloomberg: Клінтон подала до суду з метою стягнути з Трампа понад 1 мільйон доларів Колишня кандидат на пост президента США Гілларі Клінтон звернулася до суду з вимогою стягнути з екс-президента США Дональда Трампа та його адвокатів грошову компенсацію за подання нібито необґрунтованого позову проти неї. Про це повідомляє Bloomberg.

 

За інформацією агентства, політик запросив понад 1 мільйон доларів як компенсацію судових витрат і витрат, які зазнала вона та її президентська кампанія 2016 року. Компенсацію вимагають 12 осіб, випливає із заяви Клінтон.

 

У березні Трамп подавши судовий позов проти Клінтон та керівництва Демократічної партії до федерального суду США східного округу Флориді.

 

Він звинуватив їх у прагненні змінити перебіг виборів у 2016 році за допомогою хибної теорії про змову політика з Росією.

 

У заяві екс-президента наголошується, що напередодні президентських виборів у США Клінтон та її соратники «зрежисували немислимий заговор», який вражає свідомість і кидає визов демократичним цінностям країни.