Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Комунальники Німеччини звернулися до Шольца і зпророкували колапс підприємств

Комунальники Німеччини звернулися до Шольца і зпророкували колапс підприємств

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика
Комунальники Німеччини звернулися до Шольца і зпророкували колапс підприємствКомунальники ФРН звернулися до канцлера Німеччини Олафа Шольца і пророкували колапс підприємств без допомоги влади. Про це повідомляє асоціація середнього підприємництва "Der Mittelstand" (BVMW) та комунальних служб ФРН "Verband kommunaler Unternehmen".

«Ми будемо здатні до виробництва та підтримки ринкової вартості лише в тому випадку, якщо держава зараз втрутиться як гарант», — сказано в листі.

Асоціації звернули увагу, що від кризи страждають середні підприємці, які майже не одержують нових контрактів на постачання енергії від своїх постачальників. Об'єднання закликали надати адресний пакет допомоги для комунальних служб, а також більшу кількість державних кредитів, поруки або гарантії для забезпечення ліквідності.

Раніше в Німеччині повідомили про «вибухонебезпечну» проблему через відключення опалення. Через відсутність тепла у квартирах мешканців ФРН, стіни їхніх будинків почали покриватися токсичною пліснявою, що вже вплинуло на здоров'я городян. У деяких жителів з'являються такі симптоми як втома або алергічні реакції.