Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Професійний монтаж та демонтаж натяжних стель у Києві та Київській області майстрами Демі-Луне

Професійний монтаж та демонтаж натяжних стель у Києві та Київській області майстрами Демі-Луне

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Стиль життя

Професійний монтаж та демонтаж натяжних стель у Києві та Київській області майстрами Демі-Луне Як зняти натяжну стелю? Відповідаємо! На сьогоднішній день дуже популярні французькі натяжні стелі. Фотографії готових робіт перегляньте на сайті київської компанії "Демі-Луне" https://www.demi-lune.com.ua/ua/gallery.html. 

 

Їх основні характеристики:

  • точність при натяжці,
  • довговічність,
  • надійність.

Як правило, при монтажі таких натяжних стель прийнято застосовувати гарпунну систему. Гарні якісні натяжні стелі від demi-lune.com.ua у м. Київ спростять процедуру подальшого демонтажу.

 

Правильний монтаж та демонтаж натяжної стелі у Києві та Київській області


Зняти натяжну стелю буде легко і просто не один раз. Жодний інший виробник натяжних стель не дотягує якістю до французького виробника. Це безпосередньо стосується таких характеристик, як надійність та довговічність.

 

Якщо робити черговий демонтаж від іншого виробника (наприклад – Україна), тоді його вартість дорівнюватиме вартості монтажу французької стелі високої якості. Отже, значно економніше і практичніше відразу ж вибирати для себе в будинок - французька натяжна стеля.

 

Не слід забувати, що в будь-якому випадку, як сам монтаж, так і подальший демонтаж, потрібно довіряти лише професіоналам.

 

Компанія Демі-Луне – це саме та організація, яка надає для своїх клієнтів не лише чудову роботу, а й гарантує її чудову якість.

 

Фахівці з натяжних стель, оглядаючи причини демонтажу, завжди з точністю на сто відсотків зможуть зрозуміти:

  1. знімати полотно потрібно повністю,
  2. знімати полотно частково.

 

Визначившись, яка ділянка вимагає демонтажу, робота проводиться спеціальними інструментами.

Далі йде процес:


  • злив води (якщо затопили сусіди) з натяжної стелі, або ремонт проводки, або інші роботи, які і спровокували необхідність часткового демонтажу. Коли роботи приходять до логічного завершення, натяжну стелю знову нагрівають, повертаючи йому колишній вигляд.
  • Зняття (демонтаж) натяжної стелі та її повторний монтаж можна провести за дуже короткі терміни та вкластися у дві години. Далі буде легкий догляд за стельовим покриттям. Його слід протерти. Але не перестарайтеся з натиском. Адже це може зашкодити Вашій стелі.
  • Захистіть полотно від найближчого сусідства з гострими предметами. Якщо все ж таки трапиться поріз, тоді відразу заклейте його скотчем і викликайте майстра. Він проведе частковий демонтаж стелі та усуне поріз. Ніколи і нічого не робіть самі, не маючи при цьому потрібних навичок та кваліфікації. І завжди пам'ятайте, що Ваше втручання автоматично анулює всі гарантії, які Ви раніше підписали з компанією, що монтувала натяжну стелю.