Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Ліга Європи: «Динамо» програло «Фенербахче» та залишило єврокубки

Ліга Європи: «Динамо» програло «Фенербахче» та залишило єврокубки

Категорія: Головне, Спорт
Ліга Європи: «Динамо» програло «Фенербахче» та залишило єврокубки4 листопада, завершився матч 6-го туру групового етапу Ліги Європи, в якому київське "Динамо" приймало турецький "Фенербахче".  
 
Зустріч між командами відбувалася на стадіоні «Юзеф Пілсудскі – Краковія» у Польщі. Стартовий свисток арбітра пролунав о 23:00 за московським часом.

Турецький клуб вийшов уперед на 23 хвилині, коли півзахисник Арда Гюлер впевнено реалізував свій момент. На 45+2-й хвилині гості забили ще один та зміцнили свою перевагу – гол на рахунку хавбека Вілліана Арау, асистував йому Арда Гюлер.
 
На 68-й хвилині зустрічі захисник «Динамо» Ілля Забарний отримав другу жовту картку у матчі та залишив свою команду у меншості. Матч завершився поразкою киян - 0:2.

Завдяки цій перемозі "Фенербахче" набрав 14 очок і зберіг за собою перший рядок у групі В, який гарантує вихід до 1/8 фіналу Ліги Європи. "Динамо", яке за шість матчів заробило лише одне очко і залишилося на четвертому місці квартету, залишило єврокубкові змагання.