Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Байден звинуватив Twitter у поширенні брехні на весь світ

Байден звинуватив Twitter у поширенні брехні на весь світ

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика
Байден звинуватив Twitter у поширенні брехні на весь світ Президент США Джо Байден розповів, що у нього викликає стурбованість купівля американським підприємцем Ілоном Маском компанії Twitter. Глава держави звинуватив соціальну мережу в тому, що вона нібито поширює неправду на весь світ, повідомляє Reuters.

«От чим усі ми зараз стурбовані: Ілон Маск бере та купує інструмент, який поширює, викидає брехню на весь світ. Чи очікуємо ми на те, що наші діти зможуть зрозуміти, що поставлено на карту?», - заявив американський лідер.

Раніше Маск спрогнозував, яке майбутнє чекає на придбану ним компанію Twitter. За словами мільярдера, у соцмережі є величезний потенціал — компанія може стати однією з найдорожчих у світі.

Маск закрив операцію з придбання Twitter наприкінці жовтня. Підприємець очолив соцмережу, розпустивши раду директорів компанії.
 
Він також вирішив звільнити близько половини працівників компанії. Мільярдер планує відмовитися від довічного блокування облікових записів і зробити платними деякі функції Twitter, включаючи верифікацію.