Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Фруктові чіпси - новий тренд в Україні?

Фруктові чіпси - новий тренд в Україні?

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Суспільство

Фруктові чіпси - новий тренд в Україні? Коли нам дуже хочеться похрумтіти чимось солоденьким під час перегляду улюбленого серіалу або швидко перекусити, фруктові чіпси – це ідеальне рішення. Смачний, корисний продукт, без барвників і консервантів, приготовлений без додавання олії можна включати в раціон і дорослим, і дітям. Це чудова заміна звичайним магазинним чіпсам та іншому подібному фастфуду, що містять у своєму складі десятки сумнівних домішок. При цьому купити фруктові чіпси в Києві чи Запоріжжі, Львові чи Одесі можна, не виходячи з дому. Достатньо просто зробити декілька кліків на сайті онлайн магазину! 

 

У чому користь фруктових чіпсів?

Спеціалісти провідного українського виробника фруктових чіпсів ТМ Sergio зазначають, що цей натуральний продукт не лише смачний, але і позитивно впливає на наше здоров’я. Чіпси без штучних барвників і ароматизаторів містять велику кількість вітаміну C, глюкози, фруктози, клітковини та пектину. За допомогою такого здорового перекусу можна зміцнити імунну систему, допомогти організму стати більш стійким до різних вірусних захворювань. Крім того, натуральні фруктові чіпси не зіпсують фігуру.


Технологія приготування фруктових чіпсів

Тоненькі, ніжні чіпси Sergio з різних фруктів виготовляють за допомогою унікальної технології. Під час обробки у фруктах зберігаються всі корисні речовини, тому в результаті чіпси не лише радують смакові рецептори, а й збагачують організм різними вітамінами та мікроелементами. Для приготування смаколиків використовують спеціальне обладнання, в якому сушать різноманітні фрукти, нарізані на тонкі слайси. Перед нарізанням фрукти ретельно миють, видаляють кісточки.

 

В процесі сушки не застосовують консерванти, цукор та інші підсолоджувачі. Також під час приготування не використовують жири, що гарантує відсутність холестерину та канцерогенів, які з’являються під час смаження. Для приготування чіпсів відбирають лише екологічно чисті фрукти, вирощені без хімічних добрив. Щоб кожен міг взяти з собою корисний перекус, для фасування готової продукції використовують герметичну тару, яка зберігає незабутній аромат і смак фруктів. Кожен етап виробництва контролюється, щоб споживач отримав якісний продукт.

 

 

 

Коли вживають фруктові чіпси?

Зазвичай цю продукцію рекомендують як:

  • корисний перекус між основними прийманнями їжі;
  • компонент випічки;
  • дієтичний десерт;
  • заміна калорійних борошняних виробів чи цукерок;
  • сніданок (з молоком, соком).

Одна упаковка чіпсів – це декілька висушених стиглих фруктів і велика доза вітаміну С, кальцію, магнію, заліза та інших елементів, особливо необхідних зростаючому організмові. Фруктові чіпси вживають як самостійний продукт або додають ці смачні слайси в каші, морси, торти, випічку тощо. З цим продуктом легко втамувати голод і не зашкодити фігурі.

 

 

Переваги фруктових чіпсів

Вже давно всім відомо про користь фруктів та овочів. Фруктові чіпси нічим не поступаються по користі свіжим фруктам. Регулярне вживання правильно висушеного продукту допоможе зміцнити імунітет, нормалізувати роботу травної системи, вивести з організму токсини та тяжкі метали, наладити роботу серцево-судинної системи. Велика кількість мінералів та мікроелементів сприяють гармонійному росту та розвитку організму, налагоджує обмінні процеси.

 

Фруктові чіпси – це повноцінний вітамінний комплекс. Вони з успіхом замінять аптечні препарати, в яких крім корисних компонентів додають підсолоджувачі, фарбники та інші штучні елементи.

 

Натуральні снеки пропонують купити оптом і в роздріб. При цьому не має необхідності виходити в магазини чи стояти в чергах в супермаркетах. Замовити фруктові чіпси за вигідною ціною можна в онлайн магазині виробника www.frutalina.com.ua.