Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Завантажити блокувальник реклами: на що звернути увагу користувачеві?

Завантажити блокувальник реклами: на що звернути увагу користувачеві?

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Суспільство

Завантажити блокувальник реклами: на що звернути увагу користувачеві? Як прибрати рекламу в іграх на Android, позбутися вікон, що спливають та постійних вірусів? Рішення одне – встановити багатофункціональний та універсальний блокувальник. Він впорається з будь-яким видом реклами, убезпечить ваші дані та надасть умови для роботи з сайтом або програмою. У цій статті ми докладно розглянемо особливості блокувальника, які слід врахувати під час вибору відповідного варіанту. 


Захист персональних даних 

 

Рекламодавці збирають дані з файлів cookie, щоб відстежувати дії користувачів, персоналізувати рекламу та збільшити кількість переходів по ній. Конфіденційність особистої інформації під час інтернет-серфінгу або онлайн-ігор має бути забезпечена на високому рівні. 

 

Контролювати обсяги та види переданих відомостей, не допускати витоку персональних даних у мережу покликані блокувальники на Android та інших операційних системах. Багато програм використовують зашифроване VPN-з'єднання як додаткову гарантію безпеки даних користувачів. 

 

Вибираючи спеціальний софт, переконайтеся в забезпеченні захисту від атак на фішинг і переходів на шкідливі сайти. Зупинити рекламу на Android VPN не допоможе, але легко впорається з приховуванням інформації та поточного місцеперебування від сайтів/додатків. 

 

Видалення різних видів реклами 

 

Основна причина встановлення блокувальника – набридлива, дратівлива та численна реклама в іграх, браузерах та в будь-яких додатках. Справжній «помічник» у цій боротьбі зобов'язаний прибирати банери, відеоролики, що вискакують, маркетингові вставки, де б вони не з'явилися. 

 

За допомогою програми для блокування реклами на телефоні можна підвищити продуктивність пристрою та заощадити інтернет-трафік. Під час коректної роботи такої програми вся реклама зникне, що прискорить інтернет-серфінг користувачів та убезпечить від вірусів. 

 

Наявність безплатної версії або тестового періоду 

 

Безплатний блокувальник реклами з великим функціоналом, який прибирає маркетингові банери у додатках та браузерах – ідеальний варіант. Як правило, більшість таких програм пропонують безплатні версії з обмеженими можливостями та преміумверсії з повним набором інструментів. Також є блокувальники реклами в додатках для Android, що мають пробний період використання, а потім платний тариф. 

 

Орієнтуйтесь на перелік функцій та рівень захисту від вірусів при виборі цих спеціальних програм та розширень. Спробувавши безплатну версію, ви оціните принцип та ефективність роботи блокувальника. 

 

Сумісність з операційними системами та браузерами

 

Хороший блокувальник – це універсальний помічник у будь-якому цифровому середовищі. Він повинен блокувати рекламу в Chrome на Android і прибирати нав'язливі банери в мобільних додатках. При використанні блокувальника як розширення для браузера слід перевірити сумісність з Chrome, Safari, Firefox, Microsoft Edge або Opera. Якщо ви хочете встановити блокувальник у вигляді програми, то краще вибрати один варіант, що підходить для Windows, Mac, Android та iOS. 

 

Використовуйте програми без реклами разом з популярними блокувальниками

 

Пропонуємо рейтинг таких програм, щоб допомогти вам з вибором: 

1 місце – AWAX

  • блокує рекламу в додатках;

  • безплатний пробний період;

  • захист даних на ПК та мобільних пристроях;

  • має вбудований VPN-сервіс;

  • доступний для завантаження на Play Store та офіційному сайті.

2 місце – AdAway

  • блокування всіх шкідливих програм та реклами;

  • використовує VPN на нерутованих пристроях;

  • коректно працює на сайтах, але не ефективний у додатках;

  • без root-доступу менше можливостей для блокування;

  • не можна завантажити на Play Store.

3 місце – Blokada 

  • не потрібний root-доступ;

  • локальне VPN-з'єднання;

  • безплатна версія не містить обов'язкового функціонала;

  • дорогі платні пропозиції;

  • низькі оцінки серед користувачів. 

Ми вибрали найкращий блокувальник сайтів для Android, орієнтуючись на функціонал, характеристики та відгуки про AWAX. Забезпечте безпечний інтернет-серфінг без дратівливої ​​реклами, встановивши ефективну програму для блокування!