Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » WP: союзники Трампа закликають його відкласти оголошення про участь у виборах 2024 року

WP: союзники Трампа закликають його відкласти оголошення про участь у виборах 2024 року

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика
WP: союзники Трампа закликають його відкласти оголошення про участь у виборах 2024 рокуСоюзники колишнього американського лідера Дональда Трампа закликають його відкласти оголошення про участь у президентських виборах 2024 року, пише The Washington Post (WP).

Зазначається, що через результати виборів до Конгресу США становище політика погіршилося, і він знову став невпевнено стояти на ногах. За даними видання, Трамп планував зробити оголошення про участь у президентських виборах наступного тижня «як переможне коло для "червоного цунамі", яке не матеріалізувалося».

За даними джерела газети, зараз колишній президент Сполучених Штатів запитує думку у радників. Остаточне рішення ще не ухвалено.

Раніше Байден заявив, що має намір остаточно визначитися із висуванням своєї кандидатури на другий термін на початку 2023 року.
 
«Зрештою, це сімейне рішення. Я думаю, що всі хочуть, щоб я балотувався, але ми це обговоримо», - наголосив політик. Глава Білого дому зазначив, що не бачить підстав поспішати з ухваленням такого рішення.