Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Маск відклав перезапуск передплати Twitter Blue

Маск відклав перезапуск передплати Twitter Blue

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика
Маск відклав перезапуск передплати Twitter BlueАмериканський підприємець Ілон Маск, який став новим власником соціальної мережі Twitter, заявив, що перезапуск преміальної підписки Twitter Blue призначено на 29 листопада. Про це він написав у своєму мікроблозі.

"Перезапуск Blue Verified переноситься на 29 листопада, щоб ми переконалися в надійності [підписки]", - зазначив він.

Підприємець підкреслив, що в новій версії «зміна підтвердженого імені акаунту спричинить втрату галочки верифікації» доти, поки соцмережа не підтвердить, що нове ім'я відповідає умовам угоди користувача.

Twitter Blue – це платна місячна підписка, яка дає передплатникам доступ до преміум-функцій, які дозволяють їм налаштувати Twitter відповідно до своїх потреб.

Наприкінці жовтня Маск завершив операцію з покупки Twitter. Бізнесмен пояснив рішення про покупку бажанням допомогти людству.
 
Він заявив, що вважає за важливе для цивілізації існування однієї цифрової платформи, де різні думки можуть обговорюватися в здоровій атмосфері. Незабаром після цього стало відомо, що бізнесмен звільнив майже половину співробітників компанії і заборонив тим, хто залишився, працювати віддалено.