Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Жіночий психолог онлайн - як з ним працювати?

Жіночий психолог онлайн - як з ним працювати?

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Суспільство

Жіночий психолог онлайн - як з ним працювати? Важкі ситуації у житті (криза у стосунках з коханими, нестача спілкування, хвороби, конфлікти на роботі, стресові умови) треба розглядати не як проблему, а як можливість змінити життя. Не кожна людина може самостійно знайти шляхи вирішення складних питань (докладніше про них дивіться тут). Одні виливають весь негатив на рідних та друзів, інші починаються скаржитися на буття всім поспіль, відмовляючись зробити хоча б крок у бік покращень.


Що ж робити, щоб вийти із кризового стану? Оптимальний варіант – знайти спеціаліста, який зможе допомогти професійно. Жіночий психолог онлайн в Україні, Європі, Британії та інших країнах дає можливість швидше подолати труднощі.

 

Фахівець допомагає:

  • зрозуміти та прийняти себе;
  • знайти особливості людини та проявити їх з кращого боку;
  • навчитися гармонійно поєднувати роботу, сім'ю та дозвілля;
  • виявити реальні життєві цілі тощо.

 

Провідний український жіночий психолог Алла Янсонс, яка сьогодні працює онлайн з Києва та Лондона, зазначає, що сучасні технології дозволяють ефективно працювати зі спеціалістом, навіть не виходячи з дому. Для цього потрібно лише хороший інтернет та зручна платформа для спілкування: Zoom, Google Meet, Facebook Messenger, Viber, Telegram, WhatsApp та інші способи зв'язку.

 

Чому вибирають жіночого психолога онлайн?

Раніше багато хто не дуже розуміли відмінності між психологом, психотерапевтом, психіатром і вважали, що відвідування психолога дорівнює визнанню себе мало не божевільним. Але реалії показують, що ситуація змінилася, з'явилося більше інформації та психологи стали все більш затребуваними. Зараз звернутися за допомогою до фахівця в жодному разі не соромно.

 

Щодня у світі відбуваються десятки подій, що впливають на ментальне здоров'я людини. Люди реагують на зміни навколо по-різному, і більшість воліє шукати рішення за допомогою психолога зі стосунків онлайн.

 

Звичайно, можна знайти хорошого експерта недалеко від місця проживання. Але записи на кілька тижнів уперед, черги, дорога – все це займає багато часу. Інтернет же дозволяє отримувати допомогу вдень та вночі.

 

Переваги онлайн консультацій:

  • можна проводити в будь-якій точці світу, навіть якщо між клієнтом та психологом тисячі кілометрів (головне, щоб був безперебійний зв'язок та бажання клієнта провести зустріч саме таким чином);
  • гнучкий графік (не треба чекати на вихідний або відпрошуватися з роботи, можна проводити сесії у зручний час, не змінюючи особливо звичний повсякденний розпорядок дня);
  • суттєва економія часу (достатньо кількох секунд, щоб підключитися до обраної онлайн-платформи та розпочати сеанс);
  • комфортні умови (клієнт сам вирішує, де проходитиме його зустріч з експертом, будь-то заміський будиночок, столик у улюбленому кафе чи шезлонг на пляжі);
  • безперервність курсу (погана погода, зламаний каблук, вимушене відрядження, довгоочікувана відпустка – жодні подібні зовнішні чинники не призведуть до скасування сеансу).

 

Не треба чекати, коли ситуація стане дуже складною, заплутаною та вийде з-під контролю. Жіночий психолог зі стосунків онлайн вислухає, оцінить проблему та підкаже, як правильно вчинити, щоб покращити душевний стан.

Ефект від психологічної допомоги точно буде, якщо клієнт сам хоче вирішити проблему і готовий працювати над собою, щоб зробити своє життя приємнішим і щасливішим.

 

Джерело: офіційний сайт жіночого психолога онлайн Алли Янсонс www.jansons.com.ua